Findes den perfekte (jule)gave til golfspilleren?

Måske er der en fødselsdag på vej, eller julen nærmer sig, og du skal finde den perfekte gave. Og den der skal have gaven, tænker kun på golf. Golf, golf, golf - hele tiden taler han eller hun om golf!

Hvis du har en golfspiller i dit liv, forstår du måske, hvad jeg taler om. Golf kan være en vanedannende sport og golfspillerne har det med at gå utroligt meget op i det.

Så hvad kan man glæde en golfspiller med i gave, som kan være relevant hele året - om det er til jul eller en sommer-fødselsdag - og som alle golfspillere har brug for. Så gaven også bliver brugt.

Jeg har samlet nogle golfgaver, som jeg selv ville blive glad for 🙂

Golfhandsker

En god golfhandske er afgørende for at have et godt greb om jern og køller, så man får god præcision i slagene. De fleste golfspillere bruger adskillige golfhandsker i løbet af en sæson, så her taler vi om en gave, som med garanti vil blive brugt.

Golfhandsker fås både til godt vejr (tørvejr) og dårligt vejr (regnvejr) og sågar også til vinterbrug. Så det vil være en god idé at researche lidt på, om golfspilleren kun spiller når solen skinner og om de spiller med venstre eller højre hånd. Golfhandsker er alt andet lige også inden for et budget, hvor de fleste kan være med.

Tip til den ikke golfspillende gavegiver - en højrehåndet golfer spiller normalt med en handske på venstre hånd, og en venstrehåndet golfer, spiller med handsken på højre hånd. Selv har jeg længe brugt Footjoy golfhandsker, mest fordi man kan få dem med integreret markeringsmærke. Men jeg har nu testet Pinetrees golfhandsker, og de er altså virkelig bløde at have på, men har ikke et markeringsmærke. Så hvis man alligevel har et markeringsmærke i hatten, så er det en god mulighed.

» Footjoy golfhandsker hos Golfexperten

Golfbolde med eget logo

Golfbolde med logo (Itzy-Bitzy)

Ligesom med golfhandsker, bruger golfspillere også en hel del bolde. Nogen golfbolde når at blive slidt op, men de fleste har det med at forsvinde 😎

Overvej at give golfspilleren i dit liv nogle golfbolde med personligt tryk. Dette personlige touch gør boldene unikke og viser, at du har tænkt ekstra meget over din gave. Jeg spiller selv med Pinetree TqD (den billige) som jeg synes er blød og rar at spille med. Der er selvfølgelig Itzy-Bitzy-tryk på - det er gode gaver til kunder og leads - og så er det jo markedsføring for min lille virksomhed, når jeg smider dem væk 👍

» Golfbolde med logo hos Pinetree

Bærebags

En letvægtsbærebag er en fantastisk gave til de yngre golfspillere (og dem i god form), der ikke behøver at trække rundt med en vogn på golfbanen. De er nemme at transportere rundt på banen, man kan fint have dem med i offentlig transport og man kan godt finde plads til alt det nødvendige udstyr, uden at den bliver for tunge at bære.

Jeg spiller selv med en PING Hoofer bag - som jeg synes er ret cool (men nu spiller jeg jo så også med PING-jern, så det matcher).

» PING bærebag hos PING

Greenfee-gavekort

De fleste golfspillere holder normalt til på deres hjemmebane, og ofte har de enkelte klubber samarbejder med andre klubber i områedet. Men nogen gange er det rart med lidt luftforandring, så hvorfor ikke give golfspilleren en mulighed for at prøve en anden bane?

Vi har omkring 180 golfbaner i Danmark og naturligvis med meget svingende pris og kvalitet. Kvalitet og pris hænger fint sammen, men mange vil bare være glad for at komme ud at spille golf.

I Jylland er Holstebro Golfklubs Skovbane et besøg værd eller f.eks. Trehøje Golfklub i Vildbjerg er også en bane, jeg husker som rigtig hyggelig.

Great Northern golfbane står smukt

Tager vi til Fyn er min favorit uden tvivl Great Northern ved Kerteminde (billedet). Jeg har på ingen måder besøgt alle golfbaner i Danmark, men af dem jeg har besøgt er Great Northern bare det mest gennemførte anlæg, men prislejet er bestemt også i den høje ende. Og så kommer DP World Tour jo forbi i 2026, så mon ikke de fleste golfspillere gerne vil have besøgt den inden da? Et lidt mere almindeligt prisniveau kan man finde i f.eks. Langesø ved Odense, som bestemt også er et besøg værd.

På Sjælland er der mange gode muligheder, men Københavns Golklub i Dyrehaven er en af de baner man skal have prøvet at spille, om ikke andet så fordi oplevelsen på Danmarks ældste golfbane er noget helt særligt. Jeg startede selv som golfspiller i Køge Golfklub - og et eller andet sted, så hører jeg ofte andre spillere tale positivt om golfbanen i Køge.

Træning med en golfpro

Jeg har ikke hørt om nogen golfspillere, der mente at nu kunne de ikke blive bedre til at spille golf og komme ned i handicap.

Selv de bedste golfspillere kan finde små ting, der kan gøre dem bedre. Så en julegave i form af træning med en professionel golfinstruktør vil blive vel modtaget. Det kan hjælpe med at finpudse teknikken og forbedre spillet her i vintermånederne, når de fleste alligevel holder en pause fra golfen. Mange golfklubber tilbyder træningslektioner, der kan købes som gavekort.

Golfspillere elsker udstyr - der er mange flere muligheder

Der er selvfølgelig meget mere udstyr og tøj som kunne være gode som golfgaver, men uanset hvilken gave du vælger, er det vigtigt at huske, at golfspillere elsker udstyr, der hjælper dem med at forbedre deres spil. Gør din golfspiller glad i julen ved at give dem en gave, der matcher deres passion for golf. Så kan de nyde endnu flere runder på golfbanen i det kommende år!

» Kontakt den lokale golfklub og hør, hvad de tilbyder af gavekort til klubbens golf-pro'en.

(Jule)gave til golfspiller - opdateret 2024-03-14